Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2018 21:48
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Veganka odešla žít do džungle a své dny tráví nahá. Banánová dívka dala výpověď, protože nechtěla pracovat jako otrok

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nebojácná žena konečně našla volnost.

Mnoho lidí sní o tom, že se jednoho dne konečně zvednou a udělají důležitý krok na cestě za svou svobodou. Miliony lidí neustále tvrdí, že je dnešní společnost omezuje a nejraději by utekli žít někam na odlehlé místo, ale pouze zlomek z nich to skutečně udělá.

Zářnýmpříkladem odhodlání a odvahy se stala Freelee the Banana Girl, která před lety vstala ráno do práce a pocítila úzkost, která ji donutila podat výpověď a zaměřit se na sebe. Freelee během pár měsíců začala pracovat jako osobní trenérka, ale ani to ji nenaplňovalo, a tak objevila veganství a zanedlouho se už přestěhovala do jihoamerické džungle, kde dodnes žije ve své skromné chatce i s přítelem.

Freelee žije velmi minimalisticky a nepotřebuje ke štěstí hodně věcí, protože vodu získává z dešťů či nedaleké říčky a stravuje se zejména ovocem, které si dokáže vypěstovat ve svém okolí. Už před více než rokem se vzdala i kosmetiky, a proto se dnes na Instagram nemá problém pochlubit se svýma chlupatýma nohama či podpažím, za což schytává hromadu hejtu, ale nic si z toho nedělá.

Díky této malé změně dokáže ušetřit tisíce dolarů ročně a plánuje v tom pokračovat, protože jí džungle poskytuje vše, co potřebuje k životu. Ve svých 37 letech konečně našla štěstí a volnost, kterou ve svém životě vždy považovala za posvátnou a všem lidem vzkazuje, aby na chvíli přestali žít podle zažitých stereotypů krásy či životního stylu a objevili hodnotu vlastní nezávislosti.

Domů
Sdílet
Diskuse