Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2018 15:34
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Skončí The Grand Tour po 3. sérii? Okolnosti tomu zatím nasvědčují

TECH THE GRAND TOUR
Uložit Uložené

Amazon zatím neprodloužil svaté trojce smlouvu a několik zdrojů tak hovoří o konci.

Psal se rok 2015, kdy se trojice známých protagonistů upsala Amazonu jako odpověď na uplynulé skutečnosti a odchod z BBC. Velmi zjednodušeně řečeno, pro koncového diváka se v zásadě nic nezměnilo, akorát došlo ke změně názvu, trošku jinému formátu, ale Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se ukázali na obrazovkách ve stejném podání, v jakém jsme je evidovali dlouhá léta.

Prvotní plán byl jasný. Internetová televize při vzniku projektu The Grand Tour hovořila o 36 epizodách, tedy 3 sériích, přičemž krátce nato se začalo hovořit až o 5letém horizontu.

Skončí The Grand Tour po 3. sérii? Okolnosti tomu zatím nasvědčují
Zdroj: www.autoevolution.com

Už tehdy však James May prohlásil, že TGT dává maximálně tak pět let, avšak jak se ukazuje v současnosti, možná se nakonec nedočkáme ani těch pěti let. V kuloárech se totiž začíná šeptat o tom, že v tomto okamžiku nic nenasvědčuje tomu, že The Grand Tour bude po 3. sérii pokračovat. Britský Daily Mail poukazuje, že žádné další smlouvy podepsané nebyly a několik zaměstnanců už řeší, kam půjdou po skončení natáčení.

Doporučeno
Dojatý Jeremy Clarkson ztratil řeč. Ve speciálním The Grand Tour pěl ódy na československé motorové unikáty Dojatý Jeremy Clarkson ztratil řeč. Ve speciálním The Grand Tour pěl ódy na československé motorové unikáty 21. června 2023 15:00

Jeremy Clarkson se prostřednictvím sociální sítě naopak snažil toto tvrzení zpochybnit. Momentálně máme za sebou 2. sérii a brzy se začne pracovat na další, je tedy sporné, zda opravdu i poslední. Pravdou je, že novodobé podobě slavné automobilové show se mimořádně dařilo, a to i přes skutečnost, že odstupem času se vynořovalo několik kritických názorů na její obsah. Nechme se tedy překvapit, zda Amazon přece jen nakonec smlouvu prodlouží.

Domů
Sdílet
Diskuse