Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2018 14:19
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Do Justina Biebera v Mercedesu naboural nový Range Rover. Výsledkem nehody je úsměvná bilance

TECH
Uložit Uložené

Legendární třída G opět potvrdila své kvality.

V uplynulých dnech obletěla kuloáry automobilových fanoušků hrstka fotek z menšího dopravního incidentu, který se stal za velkou louží. Pointou záběrů a následných posměšků je fakt, že matný Mercedes-Benz třídy G se na silniční komunikaci očividně „nedohodl“ s bílým Range Roverem, což následně vyústilo v střet obou vozidel.

Úsměvné na tom vše je to, že zatímco zbrusu nový Velar byl po nehodě značně poškozený a nepojízdný, lgendární krabice nezůstala své pověsti nic dlužná a vyfasovala jen drobné estetické poškození. Krátce po příjezdu policie odjelo „ťuknuté“ G po svých, zatímco bílý Velar bylo nutné odtáhnout.

Souběžně s fotografiemi nakonec na povrch vyplula informace, že v bleděmodrém G seděl Justin Bieber, který se právě vracel ze studia. Co nehodě předcházelo není úplně jasné, jak však poznamenali někteří kolemjdoucí, pěvecká hvězda se okamžitě snažila ujistit, zda se nikomu nic nestalo a zda je vše v pořádku. Naštěstí se indicent obešel bez jakéhokoli zranění. Podle slov svědků se Justin choval velmi pohotově a snažil se situaci uklidnit.

Domů
Sdílet
Diskuse