Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2018 0:17
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Velikonoce v podání Miley Cyrus jsou pořádně odvážné. V sérii provokativních fotek si zpěvačka užívá prosluněné jaro

REFRESHER
Uložit Uložené

Miley Cyrus se znovu objevila před foťákem.

25letá Miley Cyrus se již delší dobu neocitla před objektivem fotoaparátu, ale ten čas konečně přišel, a to právě u příležitosti Velikonoc. Jak to však již u Miley bývá, téměř nic nedopadlo podle předpokladů. Zpěvačka se totiž spojila s talentovaným fotografem Vijatem Mohindrou a společně doručili jarní kolekci pikantních fotografií, která se rozhodně vymyká všem velikonočním tradicím. Spolu s fotkami poskytla magazínu Vogue i několik inspirativních slov.

Celá fotoséria je zaměřena na jarní pastelové barvy a jakoby ji vystřihli přímo z 50. let, ale samozřejmě nechybí ani několik provokativních záběrů včetně toho, kde má na zpěvaččin zadek zálusk gigantický plyšový velikonoční zajíc. Neobvyklé fotografie však představují pouze jednu z částí zpěvaččiny osobnosti v poslední době. Ta se totiž za poslední dny s bojovým nasazením zúčastnila mnoha demonstrací a nabídla několik projevů, kdy naplno vyjádřila podporu všem mladým Američanům projevujícím snahu něco ve své zemi změnit.

Domů
Sdílet
Diskuse