Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. května 2018 16:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

V roztomilej reklame od Kofoly sa robot Karol učí, čo je to láska a ako ju niekomu vyznať. Pomôžeš mu?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Spoločnosť Kofola opäť dokazuje, že má jedny z najlepších reklám v našich krajinách.

Aj keď sú reklamy v našich končinách väčšinou nepopulárnym formátom a ľudia ich primárne vnímajú ako prostriedok na priamy predaj konkétneho tovaru a služieb, našťastie, ešte stále existujú spoločnosti, ktoré ich dokážu presvedčiť o opaku. Jednou takou je aj Kofola.

Tá je dlhodobo známa tým, že do svojich videospotov zapája myšlienku a častokrát aj vtip. A dokonca sa pri tom nepotrebuje dookola oháňať svojimi produktmi. Zároveň si vždy dáva pozor na kvalitné vizuálne spracovanie a výnimkou nie je ani najnovšia reklama, v ktorej si hlavnú úlohu zahral robot Karol snažiaci sa pomôcť svojmu majiteľovi s vyznaním lásky.

Karol je šikovný robot a dokáže sa učiť všetko, čo mu ukážete a poviete, avšak všetci veľmi dobre vieme, že s láskou to takto jednoduché nie je. Na túto skutočnosť poukazuje samotná reklama, ktorá snáď bude mať aj pokračovanie s rozuzlením. Zatiaľ môžeš robotovi Karolovi pomôcť prostredníctvom stránky napiskarolovi.sk, ktorá ťa presmeruje na vašu spoločnú Messenger komunikáciu, kde sa dozvieš viac.

Domů
Sdílet
Diskuse