Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. května 2018 1:33
Čas čtení 0:00
Adam Lukáč

PornHub představil novou aplikaci, díky které tě při prohlížení porna nebude nikdo sledovat

TECH
Uložit Uložené

Nejsi paranoidní. Při prohlížení jakéhokoli obsahu jsi sledován buď konkrétní stránkou, nebo správcem sítě.

Pornostránky často sbírají informace a data o tom, jaká videa sleduješ. Nemluvě o tom, že pokud se připojuješ pomocí veřejné sítě, riziko monitorování tvého zařízení je zvýšené. Anonymní režim sice nezapisuje stránky do historie, ale nic víc neřeší a správce sítě ví přesně, co si na svém zařízení prohlížíš.

Pornhub si proto pro své příznivce připravil šikovnou aplikaci, která ti umožní surfovat webem anonymně. VPNHub je dostupný pro iOS i Android, a dokonce i pro počítače s Windows či MacOS. Bezplatná verze se však týká pouze smartphonů a pro používání aplikace na počítači si musíš službu předplatit měsíčně za 13,99 eur nebo ročně za 79,99 eur. První týden máš zdarma. Samozřejmě, i mobilní verzi si můžeš předplatit. Zbavíš se reklam a zvýšíš rychlost připojení přes VPN server.

PornHub představil novou aplikaci, díky které tě při prohlížení porna nebude nikdo sledovat
Zdroj: Refresher

Jaké výhody přináší VPNHub? Aplikace šifruje všechna data a garantuje anonymitu při prohlížení webového obsahu kdekoliv na světě. Takže je jedno, jestli se připojuješ pomocí veřejné sítě nebo přes mobilní data. Službou chtějí omezit využívání bezplatného VPN zabezpečení. Právě podobná ochrana posílá data třetím stranám, které následně pracují s tvými informacemi a mohou ti ušít reklamu na míru.

Používání je jednoduché. Stáhneš si aplikaci, potvrdíš všechna povolení a zapneš ochranu. Vlevo nahoře u ikony Wi-Fi se zobrazí malým písmem VPN a v tu chvíli víš, že tvé připojení je chráněno a IP adresa zašifrována.

Domů
Sdílet
Diskuse