Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2018 20:22
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Známe obsah první epizody 8. série Game of Thrones! Na internet se dostaly detailní popisy scén a jejich délek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Upozorňujeme, že následující text obsahuje celou řadu spoilerů.

Patříte mezi příliš zvědavé nadšence do Game of Thrones a každý záběr z natáčení či jakékoliv informace ze zákulisí pohnou vaším světem a nedbáte ani na hromadu možných spoilerů? Tak v tom případě vás jistě potěší níže přiložený dokument, odhalující 70minutovou stopáž první epizody 8. série a také krátký popis jednotlivých scén.

Uniklý text se pravděpodobně dostal na veřejnost od některého ze střihačů, který si své zápisky jaksi neuhlídal. Pochopitelně, nevíme jistě, zda nejde jen o podvrh, ale to v případě uniklých informací nemůžeme přece nikdy vědět.

Za předpokladu, že můžeme následujícímu dokumentu věřit, v první části finální série nás mimo jiné čeká scéna s Yarou a jejím únoscem Euronem, setkání Gendryho s Aryou, Jonem a Houndem (tak toto bychom viděli velmi rádi), ale například i blíže neupřesněná konfrontace mezi Jonem a Wymanem Manderlym (vazalem Starků).

Úsměvné zda přímo dojemné může být ale zároveň i setkání Jona se Samem či dlouho ztraceným bratrem Branem. Která z potenciálních scén vás zaujala nejvíce?

[LEAKS] Season 8 info from Editing Room, Episode 1 time rundown from r/gameofthrones
Domů
Sdílet
Diskuse