Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2018 11:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Drake má na albu 25 skladeb, Michaela Jacksona, Ty Dolla $igna i JAY-Zho

HUDBA
Uložit Uložené

Jedno z nejočekávanějších alb roku je venku.

V posledních týdnech se roztrhl pytel s novou zahraniční hudbou a dočkali jsme se hned několika alb od interpretů, kteří dlouhodobě určují trendy. Tím máme na mysli nejen Kanyeho sólo, ale i projekt s Kid Cudim, Pusha Tho téměř dokonalý počin a v neposlední řadě i Nase a Teyanu Taylor. Zároveň se o slovo přihlásil JAY-Z s Beyoncé, takže si na dlouho dopředu nemůžeš stěžovat na to, že nemáš co poslouchat.

Aby toho nebylo málo, slovo dodržuje i Drake, který dnes zveřejňuje avizované album Scorpion. Najdeš na něm 25 skladeb a minimální počet hostů. Jmenovitě to jsou JAY-Z, Ty Dolla $ign, Static Major a překvapivě i Michael Jackson. Raper z Toronta byl vždy známý svou produktivitou a potvrzuje to i dnes.

Sice bych rád album zhodnotil již po prvním poslechu, ale článek vznikl ještě před koncem první poloviny, takže si na recenzi budeš muset ještě chvíli počkat. Drake se však v tomto případě pravděpodobně nesnažil dát dohromady bangery, ani se nebude vracet k projektům jako Take Care, ale klidně nám svůj názor prozraď v komentářích.

Domů
Sdílet
Diskuse