Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2018 18:06
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Rozešel se s nejkrásnější rosničkou, aby se mohl soustředit na hraní Call of Duty

ZAJÍMAVOSTI GAMING
Uložit Uložené

Doug Martin svůj vztah po letech vzdal.

Profesionální hráči musí pravidelně trénovat a udržovat se ve formě podobně jako běžní sportovci. Tréninky sice nevypadají stejně, ale minimálně po psychické stránce dává profesionální kariéra elektronického sportovce zabrat.

Doug Martin se před lety proslavil jako „Censor“ ve hře Call of Duty. Kdysi hrával na nejvyšší úrovni, postupně si založil i vlastní kanál na YouTube a úplnou náhodou po hecování s kamarády oslovil krásnou mexickou rosničku Yanet Garcia.

Yanet se stala menším internetovým hitem před pár lety, Doug se do ní okamžitě zamiloval a zanedlouho už spolu trávili čas v USA i v Mexiku. Nakonec se k sobě i přestěhovali, jenže Yanet se musela věnovat své práci rosničky v Mexiku a Doug se potřeboval věnovat kariéře v Call of Duty, kterou nechtěl jen tak zahodit.

Po několika letech společného randění proto před pár dny oba oznámili, že vztah skončil. Doug ve videu vysvětluje, jak nemá dostatek času na profesionální hraní Call of Duty, zatímco přítelkyně pracuje v Mexiku. Velká vzdálenost jim nedovoluje trávit spolu tolik času, kolik by chtěli, a v srpnu přichází i velký turnaj Call of Duty World Championship, kde bude Doug hrát.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš hry vytvořené podle slavných filmů? KVÍZ: Jak dobře znáš hry vytvořené podle slavných filmů? 4. dubna 2024 11:00

Svou krásnou přítelkyni proto musel opustit po společném rozhodnutí a momentálně bude svou energii věnovat výlučně hraní, což sice mnoho lidí v komentářích nedokáže pochopit, ale většina fanoušků rozhodnutí přijala.

Domů
Sdílet
Diskuse