Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2018 9:40
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Co se nosí ve světě? Street style záběry ze známých metropolí nabízejí různé typy lidí milujících módu

MÓDA
Uložit Uložené

Návštěvníci týdnů módy a jiných událostí spojených s oděvním průmyslem jsou zaručeně kvalitní inspirací.

Den co den žije módou stále více lidí i v našich dvou malých zemích, a to nejen co se týče práce přímo na prodejnách, ale především sledováním celého dění kolem jednoho z aktuálně největších průmyslů.

Instagram překypuje příspěvky zaměřenými na vycházející novinky, outfity, kampaně značek a podobně, přičemž jen velmi těžko dokážeme zachytit všechno. Nás už dlouhodobě snad nejvíce baví street style záběry z týdnů módy či jiných akcí, které pokaždé poskytnou hodně neotřelé a vizuálně zajímavé inspirace. Ty sice nemusí být po chuti úplně každému, avšak i lidé z běžných poměrů musí uznat, že kreativita daným jednotlivcům nechybí, spíše naopak, srší z nich.

Pohodlně se tak usaďte a vychutnejte si sérii snímků z portfolia londýnské fotografky jménem Eva Losada, jejímuž objektivu neunikly ani známé tváře typu Kanye West, Playboyi Carti, Bella Hadid, Skepta či A$AP Rocky.


Zakladatel prodejny GR8 Tokyo nabízející produkty od domácích, ale i světově etablovaných značek vytáhl během LFW kalhoty Balenciaga, nadrozměrnou košili s proužky a tenisky z kolaborace Off-White x Nike. To vše KUBO doplnil o headband a průhledné sluneční brýle.

R&B zpěvák Miguel na přehlídce Rafa Simonse v New Yorku předvedl hned dva outfity. Přičemž hlavně tím prvním s košilí od jmenovaného návrháře zabodoval.

Dvacetiletý milovník módy Zain Bada v kabátě Burberry a taštičkou přes rameno od Nike

Modelka Adesuwa nezáří jen na titulních stránkách předních magazínů, ale také v ulicích, kde vytahuje jeden povedený outfit za druhým. Například na záběru níže v kompletu Thom Browne a v kšiltovce odkazující na její původ.

 

A post shared by • Eva Losada • (@eva.al.desnudo) on

Mos Def a.k.a. Yasiin Bey po přehlídce COMME des GARÇONS v nesmrtelné černočerné kombinaci

Vítejte v Matrixu podle stylistky Allison Fullin a jejího outfitu od streetwearové značky Palm Angels.

The most legendary T-Michael sází na neokoukanou eleganci už dlouhá léta, avšak stále dokáže překvapit svou kreativitou a sofistikovaností. Ulice Florencie si během Pitti Uomo podmanil a nás také.

 

A post shared by • Eva Losada • (@eva.al.desnudo) on

Britský interpret Kojey Radical v zajímavých kalhotách Blood Brother připomínajících kousky od Gucci

Hvězdné osazenstvo z nedávné přehlídky Dior pod vedením Kima Jonese, na kterou dodal instalaci KAWS. Nechybí A$AP Rocky, Skepta, Bella Hadid, Lenny Kravitz či stále atraktivní Naomi Campbell

Raper Playboyi Carti po přehlídce Off-White v kabátě z dílny Virgila Abloha, slunečních brýlích Acne Studios a špercích v hodnotě několika pokojového bytu.

Mr. Fallback nebo pokud chcete Luka Sabbat patří aktuálně k nejžádanějším modelům na trhu, a tak si „může“ dovolit i hříšně drahé outfity. Níže má oblečený lehký kabát Comme des Garçons a tenisky Ramones od avantgardního Ricka Owense.

 

A post shared by • Eva Losada • (@eva.al.desnudo) on

Aleali May a její typický look s nádechem vzdálené budoucnosti

Na závěr připojujeme ještě další náhodně vybrané snímky, ze kterých si klidně můžete vzít inspiraci

 

A post shared by • Eva Losada • (@eva.al.desnudo) on

V případě, že se o módní dění zajímáte trochu blíže, určitě nezapomeňte navštívit naši stránku Móda Refresher, která vám poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme vám za podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse