Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2018 17:00
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

5 vychytávek, díky kterým bude tvůj levný oblek vypadat jako vystřižený z červeného koberce

MÓDA
Uložit Uložené

Vyzkoušej tyto tipy a triky a okamžitě poznáš rozdíl.

Výběr obleku doprovází množství osvědčených rad z minulosti, které se týkají barevnosti, kombinací jednotlivých kousků, vhodných doplňků, ale také různých vychytávek, jak zvolit správný střih. Pro tentokrát jsme se však zaměřili na několik tipů a triků, jak z tvého levného obleku jednoduchým způsobem vykouzlit okouzlující outfit.

 

A post shared by Matthew Zorpas (@matthewzorpas) on

Střih

Můžeš mít i nejdražší oblek na světě, ale pokud ti nesedne, jak má, budeš v něm zkrátka vypadat špatně. V saku se nejenže musíš cítit pohodlně, musí na tobě vypadat dokonale. S kalhotami má množství mužů problém. Nesmí být ani příliš dlouhé, ani příliš krátké. Musí spadat akorát na botu. Nezapomínej také na důležitý fakt, že rukáv košile musí decentně vyčuhovat zpod saka.

 

A post shared by Umit Obeyd (@umitobeyd) on

Barvy

Pokud nejsi mistr v převlékání obleků, drž se monochromatického looku. Jednobarevný černý nebo tmavomodrý oblek je jistota, které se v takovém případě vyplatí držet. Můžeš to zkusit i s odvážnějšími barvami, jejich kombinacím se však při formálních příležitostech vyhýbej. Bílá košile nezklame rovněž v žádném případě.

Manžetové knoflíky

Není nic jednoduššího než zkazit uhlazený outfit přehnanými doplňky. Téma doplňků je zejména u elegantního oblékání obzvlášť citlivé. Trefou do černého jsou však decentní manžetové knoflíčky. Ty s logem Batmana nebo ve tvaru kachničky do vany nech pro děti a vsaď na jednoduchost. Dojem uděláš také luxusním kouskem od světoznámých designérů.

Mokasíny

Klasické polobotky můžeš nahradit stylovými mokasíny, s nimiž se okamžitě staneš středem pozornosti. Jsou stylové, elegantní a originální. Kromě kožené boty můžeš vyzkoušet semišové provedení, které je rovněž luxusní a na polobotkách ne až tak výrazné. S mokasíny nabudeš sebevědomou auru, protože je zvolí pouze rozhodný muž, který ví, co dělá.

Značková kravata

Vázanka je třešničkou na dortu, bez které se na něj ani nepodíváš. Při obleku je prostě absolutní nutností, a proto bys měl kromě jiných určitě vlastnit alespoň jeden exkluzivní kousek. Kravaty s ikonickým monogramem od Burberry nebo Gucci jsou velký pozor. Taková návrhářská kravata tě však finančně vyjde podobně jako kompletní oblek. Jde však o reprezentativní záležitost.

5 vychytávek, díky kterým bude tvůj levný oblek vypadat jako vystřižený z červeného koberce
Zdroj: Burberry
Domů
Sdílet
Diskuse