Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2018 17:28
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ben Cristovao už nikdy nechce vystupovat v aquaparku. Na koncertech se učí padat stylově

HUDBA
Uložit Uložené

Sleduj pokračování seriálu Refresher Backstage, se kterým jsme se tentokrát opět objevili v bratislavském MMC na obrovském koncertu Bennyho Crista.

V rámci naší série Refresher Backstage jsme již měli možnost podívat se na spoustu exkluzivních a zajímavých míst. Naším cílem je v první řadě ukázat fanouškům české a slovenské hudby, jak vypadá útočiště jejich oblíbených interpretů před tím, než vylezou na stage. Přeci jen jde o místo, kam běžně fanoušci přístup nemají a umělci ho využívají v první řadě k tomu, aby měli klid.

Tentokrát jsme se opět ocitli v největším bratislavském klubu MMC, který hostil vzácné vystoupení Bennyho Crista. Ten už příští rok chystá obrovskou show v pražské O2 aréně, na níž se lístky stihly vyprodat za pár týdnů.

Vychutnej si exkluzivní záběry z backstage jednoho z nejznámějších českých zpěváků. Dozvíš se, jak často Ben padá ze stage, proč by už nikdy nechtěl hrát v aquaparku a také to, jaké jídlo preferuje před koncertem. Více už ale v samotném výsledném videu.

Domů
Sdílet
Diskuse