Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2018 15:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Policie v Karibiku chce akci na sexuálním ostrově se 100 prostitutkami a hromadou drog zakázat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zástupci úřadů vyhrožují, že událost zablokují.

Možnost zažít čtyřdenní orgie se 100 prostitutkami na soukromém ostrově již oslovila tisíce lidí. Nápad uspořádat Sex Island vznikl loni, kdy jej vymyslela společnost Good Girls Co.

Loni se jej mělo zúčastnit 60 dívek a 30 mužů, takže na jednoho muže připadly dvě prostitutky, zatímco letos se kapacita ještě navýšila. Rovných 100 žen čeká na 50 mužů již 14. prosince, avšak ve světových médiích se momentálně objevily nepříjemné zprávy o tom, zda se vůbec Sex Island bude moci uskutečnit.

Britské periodikum The Independent se před pár dny zkontaktovalo s organizátory eventu, kteří potvrdili, že celé orgie se budou odehrávat u ostrovního státu Trinidad a Tobago. Na druhé straně, zástupci státu se už stihli vyjádřit.

Zástupce policie Gary Griffith konstatoval, že žádné plány o organizaci sexuálního ostrova neexistují a žádný soukromý ostrov se u státu ani nenachází.

Podle něj se tak výrazně propagována událost v žádném případě neodehraje u této země, což ještě před ním potvrdil i bezpečnostní ministr Stuart Young. Ten zase řekl, že kdyby se organizátoři pokusili událost uskutečnit, nechá ji zablokovat a zrušit.

Organizátoři však stále tvrdí, že průběh sexuálního ostrova není nijak ohrožen. Prý jsou dokonce držiteli licence na to, aby ho mohli zorganizovat, a tak se bezpečnostních složek Trinidadu a Tobaga neobávají. Nikdy přitom nezveřejnili přesné místo, kde 150 lidí stráví příjemných pár dní, takže samotný průběh zůstává tajemstvím.


Ačkoli ostrov slibuje neomezený přísun drog, nepůjde o hromadu kokainu přímo v tvém pokoji. Organizátoři se pojistili, což znamená, že v praxi si účastníci budou moci nakoupit drogy od nespecifikované třetí strany blízko ostrova. Pravděpodobně proto půjde o prodejce na lodi, díky čemuž mohou v případě potřeby rychle odplout.

Nadále budeme pozorně sledovat, zda se akce na ostrově uskuteční, protože po včerejší zprávě o tom, že výhercem zlatého lístku se stal teprve 16letý panic, nás celá událost zajímá ještě výrazněji.

Domů
Sdílet
Diskuse