Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2018 21:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

DMX se vrací z vězení a chystá se znovu nastartovat svoji hudební a hereckou kariéru

HUDBA
Uložit Uložené

Dle informací TMZ bude DMX propuštěn už 27. ledna. Hned chce vydat nové album.

DMX patří mezi legendy amerického rapu, ale nedávno se kvůli daňovým únikům dostal do problémů a aktuálně mu běží dvanáctiměsíční trest ve vězení. Ten by však měl podle informací TMZ skončit předčasně a ven by se raper měl dostat už 27. ledna 2019.

Jelikož je DMX otcem 15 dětí, má se na co těšit, ale na své si podle všeho přijdou i fanoušci. Po návratu by měl okamžitě nastartovat svou hudební a hereckou kariéru. Na základě slov advokáta Murraye Richmana už má X několik nabídek na zajímavé role a také platí, že měl v poslední době hodně času na přemýšlení a psaní textů.

Vše tedy nasvědčuje tomu, že pár dní po návratu do Hollywoodu by měl spatřit světlo světa nový rapový projekt. Obzvláště za aktuálních okolností, kdy se vynořuje stále více nových raperů, fanoušci poctivého rapu jistě velkolepý návrat ocení a my se rádi necháme překvapit.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DMX (@dmx),

Domů
Sdílet
Diskuse