Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2019 12:19
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Muž mluvil manželce do řízení. Vysadila ho na mráz 100 kilometrů od domova

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Situaci nakonec musela řešit policie.

O tom, jak hloupý nápad je mluvit manželce do řízení, se v minulých dnech přesvědčil muž z Olomouce. Na cestě domů ze svátků strávených u příbuzných svoji ženu neustále poučoval a dokonce ji i sahal do řízení. Ta to nevydržela a někde mezi Jaroslaví a Vysokým Mýtem jej vysadila z auta.

Místo aby mu jen trochu dala za vyučenou a vrátila se pro něj, zvolila daleko drastičtější variantu. Prostě ho nechala na místě, v mrazu a dojela až do 100 kilometrů vzdálené Olomouce. Už v noci se jí rozdrnčel telefon a z druhé strany se ozval vyděšený manželův hlas. Řekl jí, že neví, kde je a že umírá.

Rozlícené ženě došla vážnost situace a zkontaktovala policii. Ta rozjela rozsáhlé pátrání od míst, kde byl manžel vysazen. Nakonec vše naštěstí dobře dopadlo a muži zákona úspěšně promrzlého muže odvezli domů do Olomouce. Teď už své ženě asi do řízen kecat nebude. 

Domů
Sdílet
Diskuse