Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2019 11:19
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Drake vysolil přes milion dolarů za extrémně limitovaný Mercedes-Maybach

TECH
Uložit Uložené

Raper se rád obklopuje luxusem.

Champagne Papi je momentálně zřejmě nejpopulárnějším rapperem na celé planetě, díky čemuž si potrpí na svůj životní styl. Momentálně nás o tom přesvědčil nákupem extrémně limitovaného vozidla Mercedes-Maybach G 650 Laundalet, kterého bylo vyrobeno pouhých 99 kusů, a tak určitě chápeš, že nešlo o levnou záležitost.

Jak již vychází ze samotného názvu, tento Mercedes-Maybach není ani zdaleka standardním géčkem. Jde o prodlouženou verzi kabrioletu, která pracuje jen s těmi nejkvalitnějšími materiály.

Drake vysolil cez 1 milión eur za extrémne limitovaný Maybach
Drake vysolil cez 1 milión eur za extrémne limitovaný Maybach Zdroj: Daimler

Pod kapotou se skrývá motor V12 od AMG disponující výkonem 630 koňských sil. Výrobce myslel na každičký detail, protože držáky na nápoje dokáží tvou limonádu ohřát i vychladit, což se mu nepochybně bude hodit do teplých letních dnů.

Vozový park oblíbeného rapera často obhospodařuje Tony Bet, který v posledních týdnech sdílel na svém Instagramu několik záběrů, než bylo auto připravené na doručení až do garáže.

Drake si ho nechal upravit společností Brabus, čímž znovu dokázal, že peníze pro něj nejsou žádnou veličinou.

Koneckonců, i když nebyla zveřejněna přesná cena, za kterou auto koupil, poslední takový kus se v aukci v roce 2017 prodal za 1,4 milionu dolarů. Tony Bet na Instagram napsal jen tolik, že šlo o 7 cifer, takže více než 1 milion.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tony Bet (@tonybet),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tony Bet (@tonybet),

Domů
Sdílet
Diskuse