Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2019 20:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Lady Gaga zažila na univerzitě výsměch v hloupé facebookové skupině. Nadávali jí za to, že chtěla být slavná

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka se nevzdala nepřejícím jedincům navzdory.

Lady Gaga vytřela zrak všem nepřejícím, když před více než týdnem získala sošku Oscara a stala se první osobu v historii, která získala ocenění Grammy, BAFTA, Zlatý glóbus a samozřejmě Oscara za jediný rok.

Na slavnostní ceremonii zazpívala s Bradleym Cooperem skladbu Shallow a svůj obrovský úspěch rozdýchávala ještě několik hodin či dní. Inspirativní příběh úspěšné zpěvačky se však nerodil snadno.

Když byly všechny ceny předány, na Twitteru se jedné z uživatelek podařilo najít starou facebookovou skupinu, kterou vytvořili spolužáci Lady Gaga, jejíž skutečné jméno zní Stefani Germanotta, aby se jí mohli vysmívat.


Facebook byl tehdy velmi mladý, a tak si ze sebe lidé utahovali všemožnými způsoby, přičemž Lady Gaga očividně měla kromě kamarádů i hatery. Zpěvačka se tehdy zkoušela prosadit v lokálních barech, což ji stálo mnoho úsilí, a ve skupině jí přesto 12 členů vzkazovalo, že nemá ani špetku talentu a že jen touží po pozornosti a nikdy se nestane slavnou.

Doporučeno
Je bisexuálka a při tvorbě písní kouří trávu. 20 zajímavostí o Lady Gaga, o kterých jsi (možná) nevěděl Je bisexuálka a při tvorbě písní kouří trávu. 20 zajímavostí o Lady Gaga, o kterých jsi (možná) nevěděl 28. února 2019 11:05

Samotná Lady Gaga koneckonců v rozhovorech neustále konstatuje, že i když se ocitneš v místnosti se 100 lidmi a 99 z nich v tebe nevěří, stačí najít toho jediného, který tě podpoří.


Lidé se dnes na sociálních sítích smějí, že i počet členů skupiny jen podtrhuje, jak vysoce účinný musel tento výsměch být. Lady Gaga si prý všech 12 haterů měla pozvat na předávání Oscarů, ať se pokochají tím, co tak velmi nesnášeli.

Domů
Sdílet
Diskuse