Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2019 20:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Logan Paul prý začal věřit, že Země je plochá, když o této bizarní teorii natáčel nový dokument

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Americký youtuber už neví, jak zaujmout.

 

Youtuber Logan Paul možná není v našich končinách tolik známý, ale pokud se někdo na pravidelné bázi snaží vytvořit kontroverzi, je možné, že se jeho jméno dostane i do střední Evropy.

O Loganovi jsi už v minulosti definitivně slyšel, například když před více než rokem natočil tělo člověka, který spáchal sebevraždu v japonském lese, a pak se u celé situaci dobře bavil, za což ho Youtube potrestal. Logan se však omluvil a momentálně se připravuje na zveřejnění nového dokumentu. Pronikl mezi podporovatele teorie o ploché Zemi.

Logan představil trailer ke svému dokumentu, ve kterém máš šanci vidět, jak odhalování této hloupé teorie probíhalo. Youtuber se setkával s různými osobnostmi podporujícími plochou Zemi, diskutoval, analyzoval a na konci traileru v plné místnosti prohlásil, že se ke své nové víře o vzhledu planety konečně přiznává.

Z traileru tedy vyplývá, že Logan Paul se zbláznil a začal věřit v plochou Zemi, jenže jak už to v jeho případě bývá, zřejmě jen chce způsobit skandál a dostat se do médií. Přesto bychom se opravdu nedivili, kdyby Logan začal plochou Zemi skutečně podporovat.

Domů
Sdílet
Diskuse