Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2019 17:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Už 14 milionů lidí vidělo roztomilou výzvu zamilovaného páru z Twitteru. Dívka vždy šťastně přiběhne za přítelem

ZAJÍMAVOSTI TWITTER
Uložit Uložené

Roztomilé video vyvolalo na sociálních sítích obrovskou odezvu.

Na sociálních sítích dokáží lidé vymyslet všemožné výzvy. Jeden zamilovaný pár se zřejmě nechal inspirovat roztomilými videi, na kterých majitelé svým psům nastaví rozevřené prsty, aby si mezi ně mohli chlupáči položit hlavu. Psí hlava mezi prsty obvykle perfektně zapadne, takže pokud tvůj čtyřnohý miláček neposlechne napoprvé, máš možnost ho to naučit.

Na druhé straně, tato dvojice možná nevlastní žádného psa, a tak přítel naučil mezi rozevřené prsty vkládat hlavu svou přítelkyni. I když celé video nemá žádný hlubší význam, zobrazuje neustále vysmátou slečnu, která se široce a šťastně usměje hned, když spatří nastavenou ruku svého přítele. Mezi prsty si pak položí hlavu, a tak se na Twitteru objevilo sestříhané video více těchto momentů.

Dvojice původně nezamýšlela, že z videa vznikne nová internetová výzva, ale když ho vidělo již více než 14 milionů lidí, mnozí z nich začali pár napodobovat. Někteří se svými psy, jiní zase od přátel nechtějí hlavu, ale spíše jídlo. A poslední skupina lidí zase video odsuzuje, protože se jim takové chování nelíbí. Co ty na to?


Lidé hned začali video napodobovat






Domů
Sdílet
Diskuse