Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2019 16:12
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Jim Carrey nahání nedostižitelného ježka Sonica v traileru plném hlášek a rychlé akce

Jim Carrey nahání nedostižitelného ježka Sonica v traileru plném hlášek a rychlé akce
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Paramount Pictures dnes konečně zveřejnilo debutovou ukázku z hrané filmové adaptace kultovního Sonica.

V souvislosti s chystanou celovečerní adaptací videohry s názvem Sonic the Hedgehog bylo na internetu v poslední době poměrně ticho. Po loňském plakátě jsme se sice dočkali několika drobných úniků, ale nikdo skutečně nevěděl, jak bude finální verze této postavičky na velkém plátně vlastně vypadat.

To se však nyní změnilo, protože po včerejším novém obrázku Jima Carreyho v roli hlavního záporáka dnes studio Paramount Pictures konečně zveřejnilo i první záběry. A to rovnou v podobě oficiálního traileru, který rozhodně nepůsobí marně. Tak se na něj rovnou vrhni.

Co se samotné ukázky týká, ta nám pouze potvrdila to, že v příběhu uvidíme hlavně boj superrychlého ježka Sonica (hlas mu propůjčil Ben Schwartz) s Doctorem Dělníkem, jehož ztvární již výše zmíněný Carrey. Se Sonicem však do určité míry spojí síly i policista ztvárněný hercem Jamesem Marsdenem.
 
Dělník byl hlavním záporákem již v sérii videoher o Sonicovi, a tak není žádným překvapením, že ho uvidíme i ve filmové adaptaci. A přestože trailer pro Sonica nepůsobí tak úderně jako (podobně laděný) Detective Pikachu s hlasem Ryana Reynoldse, v kinech bychom se mohli opravdu slušně zabavit. Koneckonců, ukázka nám toho rozhodně neprozradila mnoho.
 
Jak jsi už určitě zjistil, Sonic bude ve snímku kompletně digitální a zasazen do reálného prostředí. Režisér Jeff Fowler (výborné kraťasy A Gentlemen's Duel a Gopher Broke) slibuje v rámci tohoto mixu vražedné tempo známé z her i osobitou atmosféru. Nechme se tedy překvapit, protože Sonic určitě má co nabídnout.
 
Kromě zmíněných herců si zahraje i Adam Pally, Tika Sumpter či Natasha Rothwell a premiéra filmu je u nás naplánována na 7. listopadu 2019.
Domů
Sdílet
Diskuse