Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2019 9:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Polonahé fanynce z finále Ligy mistrů přibyl již více než 1 milion nových followerů

SPORT
Uložit Uložené

Influencerka udělala geniální marketingový tah.

Když včera influencerka Kinsey Wolanski ozvláštnila finále Ligy mistrů mezi Tottenhamem a Liverpoolem, téměř nikdo zpočátku nevěděl, o koho jde. Jen její skalní sledovatelné dokázali v chaosu na hřišti Kinsey identifikovat, ale zanedlouho na sociálních sítích začaly přibývat příspěvky, kde už lidé mohli najít její jméno. Okamžitě se ozval i prankster Vitaly, který napsal, že jeho přítelkyně opravdu zvládla udělat to, co slíbila.

Doporučeno
Ve finále Ligy mistrů vběhla na hřiště polonahá fanynka, která strhla pozornost všech diváků Ve finále Ligy mistrů vběhla na hřiště polonahá fanynka, která strhla pozornost všech diváků 1. června 2019 23:27

Ačkoliv Kinsey musela vysvětlovat španělským policistům, proč na hřiště vyběhla v miniaturních plavkách, její budoucnosti taková publicita neuškodí. Ve chvíli, kdy včera vybíhala na hřiště v Madridu, měla na svém Instagramu okolo 300 tisíc followerů. V tomto okamžiku se již může pochlubit 1,7 miliony followerů, a tak za necelých 24 hodin atakuje hranici 1,5 milionu nových sledovatelů.

Kinsey na Instagram přidala i několik stories o tom, jak ji konečně pustili z vězení, a stihla zpropagovat jeden z projektů, na kterém s Vitalym pracují. Diváky však její projekty až tak nezajímaly, zcela jim stačily fotografie na profilu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Did I distract #8 a little too much?

Příspěvek sdílený Kinsey Wolanski (@kinsey_sue),

Domů
Sdílet
Diskuse