Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2019 23:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Ve finále Ligy mistrů vběhla na hřiště polonahá fanynka, která strhla pozornost všech diváků

SPORT
Uložit Uložené

Když už ten fotbal nevypadal nejpřívětivěji, zaujala alespoň fanynka.

Finále Ligy mistrů mezi Liverpoolem a Tottenhamem zřejmě pro nezaujatého fanouška nepřineslo fotbalové výkony, na které budeme ještě dlouho vzpomínat. Ze strany Liverpoolu jsme mohli být svědky taktického mistrovství, hráči Spurs naráželi do pevné obrany a mnoho šancí si v celém průběhu zápasu nevypracovali.

Doporučeno
Liverpool zvítězil ve finále Ligy mistrů! Liverpool zvítězil ve finále Ligy mistrů! 1. června 2019 22:59

I proto diváci zpozorněli, když rozhodčí v prvním poločase přerušil hru, protože po hřišti pobíhala jedna známá tvář. Lidé na stadionu ji zřejmě nepoznali, ale pokud sleduješ internetového baviče Vitalyho, který byl kdysi jedním z největších pranksterů na YouTube, zřejmě víš, že finále s největší pravděpodobností narušila jeho přítelkyně Kinsey Wolanski.

Na sobě měla oblečené jen jednodílné plavky, na kterých zřejmě šetřila látkou, protože více kůže odkrývaly, než zakrývaly. Sociální sítě si fanynku rychle oblíbily, jenže ona tento večer nebude zřejmě nebude slavit v madridských barech. Zřejmě ji čeká diskuse s policisty, pokuta či přinejhorším noc strávená v cele.

Vo finále Ligy majstrov vbehla na ihrisko polonahá fanúšička, ktorá vzbudila pozornosť všetkých divákov
Vo finále Ligy majstrov vbehla na ihrisko polonahá fanúšička, ktorá vzbudila pozornosť všetkých divákov Zdroj: TASR/AP
Domů
Sdílet
Diskuse