Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2019 15:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Učitel chtěl od studentky za lepší známky sex, humry a maso z losa. Za své chování dostal výpověď

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tento kanadský učitel měl vizi bohémského života za to, že dá studentce lepší známky.

Už jsme slyšeli o různých případech korupce na školách, univerzitní učitel na kanadské škole Cape Breton však bizarností požadavků překonal velmi mnoho kolegů. Lokální Chronicle Herald informuje o slovech jedné ze studentek, která ještě v první polovině roku měla údajně chodit na doučování k zaměstnanci školy kvůli problémům s náročnými testy.

Ten jí kromě vysvětlení učiva nabízel i možnost, aby byli kamarády s výhodami výměnou za lepší známky. Rovněž jí dával různé návrhy a nemístné otázky. Ptal se na počet bývalých partnerů, zda už studentka vyzkoušela nějaké drogy a zda by se s ním chtěla vyspat.

Ještě předtím žádal úplatky ve formě naturálií. Konkrétně chtěl humry a maso z losa, které studentka učiteli slíbila, jelikož jí skutečně na lepších známkách záleželo. Zároveň tvrdí, že byla zoufalá a uvědomuje si svou chybu. Když chtěla úplatek zaměstnanci univerzity z kufru svého auta studentka dát, navrhl jí, aby se spolu svezli do hotelu, kde měli mít sex.

Naléhavou nabídku podle vlastních slov odmítla a v tom okamžiku se definitivně rozhodla, že už dál nebude tajit, co se děje. Vše prozradila vedení, oddělení lidských zdrojů i zástupcům studentů. Ti byli údajně velmi chápaví a do 24 hodin učitele suspendovali. Samotná škola v současnosti nechce o situaci veřejně mluvit vzhledem k respektu k členům univerzity.

Univerzitný učiteľ požadoval od študentky sex, homáre a mäso z losa za lepšie známky, dostal výpoveď
Univerzitný učiteľ požadoval od študentky sex, homáre a mäso z losa za lepšie známky, dostal výpoveď Zdroj: www.facebook.com
Domů
Sdílet
Diskuse