Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2019 8:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Policie zatkla 33letého youtubera, který prý napadl svou 17letou přítelkyni

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Videa údajných útoků se objevila na sociálních sítích.

Americká policie z Los Angeles zatkla youtubera Raya Diaze za údajné sexuální napadení vlastní přítelkyně. Diaz, který na YouTube nasbíral přes 300 tisíc sledovatelů a na Instagramu více než 3 miliony fanoušků, prý začal se Angelicou Salek chodit ještě v době, kdy měla pouze 16 let.


Momentálně 17letá dívka před více než týdnem nahrála situaci, kdy ji Diaz údajně fyzicky i verbálně napadl a záznam se jí podařilo zavěsit na Instagram. Odtud bylo video zanedlouho smazáno, ale i ten krátký čas stačil followerům, aby upozornili policii. Ve videu Diaz své přítelkyni vyhrožuje, že ji udeří, zatímco ona pláče.

Muži zákona poprvé veřejnost o vyšetřování známé tváře informovali v pátek. Už v sobotu zveřejnilo LAPD tweet, kde oznámilo, že Ray Diaz byl zatčen za sexuální napadení. Pokud se chce dostat z vězení, než o jeho osudu rozhodne soud, bude muset vyplatit kauci ve výši 500 tisíc dolarů.


Veřejnost se mezitím dozvěděla, že Diaz jakékoliv obvinění z napadení odmítl. Prý společně se svou přítelkyní pouze pracovali na svých „hereckých výkonech“. Jeho verze však nevyznívá věrohodně, protože Angelica Salek mezitím požádala o zákaz přiblížení svého bývalého přítele k její osobě.

Doporučeno
Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu 31. července 2023 14:30


Domů
Sdílet
Diskuse