Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2019 14:13
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Apple má na podzim vydat tři iPhony 11. Jaké novinky nás čekají?

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Představení nové generace iPhonů se neudržitelně blíží

Teprve před pár měsíci jsme se dozvěděli, jak bude pravděpodobně vypadat nejnovější vlajková loď z dílny kalifornského giganta s názvem iPhone 11. Snad největším překvapením pro všechny fanoušky nakousnutého jablíčka bylo avizování tří fotoaparátů na zadní straně telefonu či USB- C nabíjecí port.

Dnes to však už vypadá tak, že druhá z výše zmíněných novinek nám nakonec dopřána nebude. Podle nejnovějších informací od portálu 9to5Mac totiž lidé, kteří již měli možnost vidět dokončenou verzi iPhonu 11 v plné kráse, tvrdí, že jsou stále vybaveny klasickým Lightning portem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mobile World (@____mobileworld____),

Nové informace naznačují, že Apple by měl podobně jako loni přinést na podzim až tři nové modely jedenácté generace iPhonů. Telefony by měly disponovat inteligentním čipem A13 a procesorem či technologií Taptic Engine.

Tři avizované modely iPhonu 11 jsou dosud známy pod názvy D42, který nahradí iPhone XS; D43, namísto iPhonu XS Max; a nakonec N104 jako nový ekvivalent iPhonu XR. D42 a D43 budou vybaveny displejem s OLED retiny, zatímco dostupnější verze N104 bude obsahovat Liquid Retinu, stejně jako současná generace.

Doporučeno
Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý 11. prosince 2023 12:00

Co se rozlišení týče, to zůstane stejné jako u jejich předchůdců. Jedna z největších novinek je již zmíněná technologie Taptic Engine, která smartphonu zprostředkovává vibrační odezvu. Taktéž se máme připravit i na to, že 3D Touch se již nebude využívat takovým způsobem, jaký známe v současnosti.




 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa AppleStoreHub (@applestorehub),

Přejděme ale k očekávanému trojitému zadnímu fotoaparátu. Ten by měl podle všeho disponovat novou funkcí Smart Frame. Kamera bude využívat jeden snímač na zachycení pozadí na fotce. To si dočasně uloží do paměti. Rovněž by měl Apple konečně přinést i funkci širokoúhlého obrazu, který je momentálně velmi oblíbený u konkurenčních výrobců.

Většina konceptových renderů uvádí, že se trojice fotoaparátů bude nacházet v netradičním čtverci v horním levém rohu. Vylepšením samozřejmě projde i přední kamera, která bude konečně schopná nahrávat zpomalené video až při 120 snímcích za sekundu.

Domů
Sdílet
Diskuse