Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2019 8:01
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Šestiletá youtuberka vydělá ročně desítky milionů, nedávno si koupila dům v luxusní čtvrti za více než 180 milionů korun

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

O byznys se starají její rodiče.

Youtuberství dokáže vynášet docela slušné peníze. Dokázala by o tom mluvit teprve šestiletá jihokorejská YouTube hvězda Boram, respektive její rodina. Rodiče nedávno koupili nemovitost v hodnotě přes 180 milionů korun. Na zmíněné videoplatforme má dva úspěšné kanály, kde recenzuje hračky a přidává vlog, informuje SKY News s odvoláním na The Maeil Business.

Rodina Boram konkrétně koupila pětipodlažní budovu v oblasti Gangnam, jedné z nejbohatších oblastí Soulu. Boram díky videím měsíčně vydělá 68 milionů korun. Patří tak mezi nejlépe vydělávající youtubery v zemi, Boram dohromady sleduje 20 milionů subscriberů.

Noviny, které web cituje, dále polemizují nad tím, že dítě může být jistým způsobem zneužíváno na byznys a přichází tak o své dětství. Rovněž natočilo videa, která byla nevhodné. Například kradla peníze svým rodičům z peněženky

Domů
Sdílet
Diskuse