Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2019 15:28
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

The Boys se během 2 týdnů stali nejlépe hodnoceným a téměř nejsledovanějším seriálem od Amazonu vůbec

The Boys se během 2 týdnů stali nejlépe hodnoceným a téměř nejsledovanějším seriálem od Amazonu vůbec
Zdroj: Amazon
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kvalita se pozná, kvalita se šíří.

The Boys dorazili na Amazon Prime před 2 týdny a od té doby se o seriálu na internetu mluví téměř každý den. Pravděpodobně největší letošní seriálová novinka si získala množství fanoušků a ocenili ji i kritici. Momentálně se natáčí druhá série, ale nejprve se musíme poklonit té první.

Ta se na IMDB stala nejlépe hodnoceným seriálem celé historie Amazonu. Momentálně má na stránce hodnocení 9/10, čímž se dostalo před následující skvělé počiny:

  • The Marvelous Mrs. Maisel – 8.7
  • The Grand Tour – 8.7
  • Fleabag – 8.6
  • Bosch – 8.4
  • The Expanse – 8.4 
  • Patriot – 8.3
  • Good Omens – 8.3
  • Jack Ryan – 8.2
  • The Man in the High Castle – 8.1

Porazil i Daredevila či Punishera. Nicméně, nesmíme zapomínat, že jde o IMDB, což je spíše mezinárodní verze našeho ČSFD. Na Rotten Tomatoes se už díváme na číslo průměrného hodnocení v hodnotě 7,56 s 81 procenty pozitivních hodnocení. Ve srovnání s kritiky už Daredevil vyhrává, ale The Boys je velmi vysoko.

To však pro Amazon není jediná skvělá zpráva. Seriál je zároveň obrovským hitem pro diváky, a tak se určitě společnosti i zvedly nějaké ty profity. V dnešní době, kdy streamingová konkurence bude jen a jen růst, jde pro Amazon o velmi důležitý seriál. Pravděpodobně půjde i o jejich vlajkovou loď, takže ta případná 3. série dostane určitě i větší rozpočet a seriál dostane i více zdrojů na propagaci.

Během prvních dvou týdnů se už stihl zařadit mezi nejsledovanější seriály Amazonu vůbec. Ambiciózní projekt tak překonal očekávání samotné společnosti a těší se velké oblibě. Datum premiéry druhé série stále neznáme, ale neměla by dorazit později než v létě příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse