Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2019 13:06
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Mikuláš Černák: Poznám objednávateľa vraždy mafiána Petra Steinhübela

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Údajný objednávateľ je už však po smrti, a preto sa nemôže proti Černákovmu tvrdeniu brániť.

Mafiánovi Petrovi Steinhübelovi alias Žaluďovi sa podarilo v minulosti prežiť niekoľko pokusov o atentát. Zavraždili ho nakoniec až 4. augusta 1999. Páchatelia sú do dnešného dňa neznámi. K jeho vražde sa v novej výpovedi pre Plus JEDEN DEŇ vyjadril aj niekdajší boss bossov Mikuláš Černák, ktorý sa o Žaluďove neúspešné odstránenie pokúsil v roku 1994.

Objednávka na jeho fyzickú likvidáciu v roku 1994 sa k nám dostala od jeho bývalého partnera Branislava Škublu, ktorého Žaluď podviedol o niekoľko miliónov korún,“ prehlásil pre Plus JEDEN DEŇ Černák s dodatkom, že Žaluď mal množstvo nepriateľov a preto netušil, kto za týmto pokusom o jeho zavraždenie stál.

Podľa Černáka mal byť objednávateľom úspešného atentátu na Žaluďa z roku 1999 dnes už zosnulý Ondrej Žemba. „Objednávateľ bol neskôr známy, aj sa mi k tomu osobne priznal, keď som bol v roku 2002 podmienečne prepustený. Bol to Ondrej Žemba. Vykonávateľa nepoznám, vraždu sprostredkoval Peter Šipula z našej skupiny. Objednávateľ aj sprostredkovateľ sú už mŕtvi,“ tvrdí ďalej odsúdený mafián.

Žaluďova smrť podľa Černáka Žembu vyšla na 3 milióny slovenských korún. Práve Žemba si mal podľa výpovede Černáka objednať taktiež vraždu niekdajšieho východoslovenského bossa Róberta Holuba. Prepojenie na Holubovu vraždu však Žemba v minulosti odmietol. Viac sa o mafiánoch z 90. rokov dočítaš v tomto vlákne.

Doporučeno
Mafián Reichel: Když jsem vešel do místnosti, gangsteři mu řezali hlavu Mafián Reichel: Když jsem vešel do místnosti, gangsteři mu řezali hlavu 28. července 2019 14:48
Domů
Sdílet
Diskuse