Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2019 14:53
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Mladé Indce se narodilo dítě se třema rukama a čtyřma nohami. Podle doktorů mělo jít o trojčata

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Malá holčička brzy podstoupí operaci.

24leté Raju se nedávno v městečku Tonk ve státě Rádžasthán kromě zdravého syna narodila i dcera se čtyřma nohami a třema rukama. Jak píše britský Mirror, podle doktorů měly být děti trojčata.

Dvě z trojčat se ale během vývinu v těle matky spojily do stejného těla. Chirurgický zákrok, kterým odstraní nadbytečné končetiny, by měl však holčičce zajistit normální život bez zdravotních problémů.

Doporučeno
Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým 7. srpna 2019 17:13

„Měla menší dýchací potíže. Dali jsme ji na kyslíkovou podporu a její stav je stabilizovaný. Kvůli dalšímu ošetření a dětské chirurgii ji předáme do nemocnice s pokročilejším vybavením v Džajpuru,“ cituje vyjádření lékaře Mirror.

Podle informací Mirroru jsou oba její rodiče negramotní, matka před porodem nebyla na ultrazvuku, a proto netušila, že ve skutečnosti čekají trojčata. Na výše přiloženém videu můžeš pozorovat, že novorozené holčičce nadbytečné ruce a nohy vyrůstají přímo z hrudníku.

Doporučeno
Typický vztah páru ze střední školy, který se neustále scházel a rozcházel, ukončila až kulka z chlapcovy zbraně Typický vztah páru ze střední školy, který se neustále scházel a rozcházel, ukončila až kulka z chlapcovy zbraně 3. září 2019 16:07
Domů
Sdílet
Diskuse