Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2019 13:38
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Minecraft Earth na styl Pokémon Go přijde již v říjnu. Budeš moci stavět v reálném světě, nechybí ani souboje

TECH
Uložit Uložené

Early access začne v říjnu, ale není jasné, ve kterých zemích.


Minecraft není mrtvý. Právě naopak, chytil druhý dech a hrávají ho miliony lidí po celém světě. Dokonce se ke hře vrátili i streameři, kteří ji nezapnuli několik let. Mezi ně patří například i nejsledovanější youtuber ze Švédska PewDiePie, hru hraje již několik měsíců. Ideální čas, aby vývojáři přinesli něco velkého.

Tím máme na mysli mobilní hru Minecraft Earth, o níž se mluví už několik měsíců. Mojang a Microsoft vypustily do světa nový trailer, který láká lidi na nové zážitky ve světě kostkované hry. Hru si budeš moci již zanedlouho zahrát, ale jen ve vybraných zemích. Které to jsou, však ještě není jasné.

AR hra vypadá určitě zajímavě a vývojáři slibují, že přinese spoustu zajímavých funkcí. V traileru jsou naznačeny mnohé interakce, jako například stavění v reálném světě. Ovládání by mělo být jednoduché, souboje ve hře také nebudou chybět. Uvidíme tedy, co všechno si pro nás lidé z Mojang a Microsoftu připravili. Early acess začne v říjnu, hra bude pro iPhony i pro Android.

Domů
Sdílet
Diskuse