Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2019 10:23
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Seriál Better Call Saul by mohl dle záporáka Guse definitivně skončit šestou sérií

Seriál Better Call Saul by mohl dle záporáka Guse definitivně skončit šestou sérií
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dorazila další dávka zpráv ze světa filmu i seriálu.

I dnes se hlásíme s naší pravidelnou rubrikou Snídaně s Filmkultem, která tě znovu seznámí s těmi nejzajímavějšími novinkami ze světa filmu a seriálu.

Seriál Better Call Saul by mohl skončit 6. sérií

Herec Giancarlo Esposito se nechal slyšet, že podle něj skončí seriál Better Call Saul v pořadí šestou sérií. Ta pátá se momentálně připravuje, ale nedávno bylo potvrzeno, že nedorazí dříve než v roce 2020.

Raňajky
Raňajky Zdroj: AMC

Na Netflixu se bude cestovat v čase

Netflix zveřejnil nový trailer pro sci-fi snímek See You Yesterday. Ten bude vycházet z stejnojmenného kraťasu z roku 2017 a jeho příběh se zaměří na nejlepší přátele ze střední školy (CJ a Sebastian), kteří pracují na stroji času. Když je však bratr CJ zavražděn, kamarádi dokončí svůj projekt a vydají se na záchrannou misi.

O režii i scénář se postaral Stefon Bristol (kraťas See You Yesterday) a ve filmu se objeví herci jako Eden Duncan-Smith, Danté Crichlow, Marsha Stephanie Blake, Brian „Stro“ Bradley, Johnathan Nieves, Wavy Jonez, Myra Lucretia Taylor či Ron Bobb Semple. See You Yesterday si odbude premiéru 3. května 2019 na filmovém festivalu Tribeca. Na Netflixu bude snímek dostupný od 17. května.

Americký remake The Raid odhaluje příběh

Režisér Joe Carnahan (Pride and Glory, The A-Team) prozradil několik příběhových detailů o chystaném americkém remaku bojovky The Raid. Hlavní postavu ztvárněnou Frankem Grillem (Warrior, Captain America: The Winter Soldier) potkáme v momentě, kdy se zraněný vrátí z velmi brutální operace speciálních jednotek. Dostane však zprávu, že jeho bratr, jehož 4 roky považoval za mrtvého, stále žije a pracuje pro krutého chlapíka v Caracasu.

Dále se ale dozví i to, že jeho bratr bude za 18 hodin zavražděn. Carnahan také dodal, že plánuje každou akční sekvenci remaku naplnit intenzivními emocemi. Chce, aby celý film působil jako souboj s nožem ze Zachraňte vojína Ryana. Kdy se však začne snímek natáčet, zatím nevíme.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Lionsgate

Fantasy horor od režiséra Čarodějnice odhaluje první fotku

Společnosti RT Features a A24 zveřejnily první obrázek z fantasy hororu The Lighthouse od režiséra Roberta Eggerse (The Witch). Jeho příběh se zaměří na stárnoucího strážce majáku jménem Old (Willem Dafoe), který žije v Novém Skotsku v roce 1890. Na obrázku se nachází i Robert Pattinson. Snímek si odbude premiéru na festivalu v Cannes, jestli se dostane i do našich kin, ještě nevíme.

Domů
Sdílet
Diskuse