Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2018 1:05
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

T'Challa nebude Black Pantherem navěky. Pravděpodobných nástupců je hned několik

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Chadwick Boseman jak T'Challa obhájil svou roli vůdce Wakandy na jedničku. Jak se ale říká, žádný král nevládne věčně.

Od dob Civil War si herecký představitel krále T'Chally Chadwick Boseman získal přízeň diváků po celém světě. Přestože si uznávní vysloužil i díky první části Black Panthera či snímku Infinity War, herec nemusí roli vládce Wakandy zastávat navždy.

Producent Nate Moore se v nedávném rozhovoru rozhovořil o šancích, že Bosemanova postava Panthera připadne někomu jinému. V dané oblasti podle jeho slov tvůrci necítí žádná omezení. Role samozřejmě nadále patří Bosemanovi, ale nikdo vůbec nevylučuje, že oblek Panthera v nejbližších sequelech navlékne i někdo jiný.

T'Challa nebude Black Pantherem navěky. Pravděpodobných nástupců je hned několik
Zdroj: MCU

Určitě však nejde o to, že by s Bosemanem nebyli filmaři spokojeni. Naopak, Moore si dokonce přál, aby dostal Bosemanův Panther v Infinity War alespoň o kousek více prostoru. Ale zkrátka oblek Panthera má právo nosit jakýkoliv vůdce Wakandy, a tak je více než pravděpodobné, že v něm časem uvidíme i někoho jiného.

Největším favoritem je vzhledem ke komiksové předloze nebojácná Shuri. V případě, že by se T'Challa oženil s Naki, máme tu kandidáta číslo dvě. V úvahu přichází i M'Bakua jako potenciální mužský vůdce Wakandy.


Poznat odlišné verze Black Panthera zní jako zajímavá představa, ale s vysokou pravděpodobností se jí jen tak nedočkáme. Boseman se v roli vůdce přece jen teprve rozjíždí, a tak si rozvážného panovníka v čele Wakandy užijeme určitě ještě několikrát.


Domů
Sdílet
Diskuse