Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2016 17:03
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Izolovaná a zraněná Blake Lively nesmí ztratit odhodlání. Čeká ji totiž boj o život se žralokem

FILMY A SERIÁLY VIDEO
Uložit Uložené

Survival thriller s názvem The Shallows dostává již v pořadí druhý trailer a ukazuje tak další lákavou porci nových záběrů.

Slibně vypadající survival thriller s názvem The Shallows, který se první ukázkou představil poměrně nedávno, nás zaujal zejména krásnou Blake Lively (The Age of Adaline, Savages, The Town), oku lahodícím prostředím a příslibem pořádného napětí. Nyní jsou však naše očekávání ještě o něco větší, protože byl zveřejněn trailer s pořadovým číslem dva (pod textem). Jeho stopáž je totiž o celou minutu delší, odhaluje mnohem více lákavých záběrů a pokud hlavní protagonistka podá opravdu kvalitní výkon, tak se máme skutečně na co těšit.
 
Příběh se soustředí na Nancy, mladou surfařku, která se jednoho dne rozhodne, že vyzkouší vlny na odlehlé pláži. Vše se ale změní v momentě, kdy se po útoku velkého bílého žraloka ocitne zraněná na malém kousku útesu. I když ji od břehu dělí méně než 200 metrů, její šance na přežití jsou díky číhajícímu vodnímu predátorovi skutečně nízké. Pokud tedy chce z této šlamastyky vyváznout živá, musí sebrat všechnu odvahu a pokusit se o nemožné. Režíruje Jaume Collet-Serra (Non-Stop, Unknown, Orphan), o scénář se postaral poměrně neznámý Anthony Jaswinski, hudební stránku má na starosti talentovaný skladatel Marco Beltrami a vedle výše zmíněné Blake se objeví i Óscar Jaenada či Sedona Legge. Premiéra je u nás momentálně naplánována na 11. srpna 2016. Uvažujete o návštěvě kina?

Domů
Sdílet
Diskuse