Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2019 10:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanye West oznámil kandidaturu na prezidenta Spojených států, publikum se mu vysmálo

HUDBA
Uložit Uložené

Americký raper během diskuse kritizoval, sliboval a vytahoval statistiky. Jako správný prezident.

Kanye West tentokrát přijal pozvání do diskuse v rámci festivalu inovací, kde si společně s designérem produktů Yeezy povídali o tom, jakým směrem se bude značka ubírat v následujících letech. Raper prozradil, že byznys model jeho úspěšného módního projektu může pomoci i jeho kandidatuře na prezidenta Spojených států v roce 2024, na což publikum zareagovalo hlasitým smíchem. On byl překvapen, proč se tak baví.

Není to poprvé, co Kanye hovoří o svých politických ambicích, tentokrát prozradil i trochu víc z toho, co ho trápí. Má v plánu vytvořit pracovní pozice pro každého a také vyřešit problém věznění Afroameričanů. Jeho vyjádření sice místy ztrácela v rámci konkrétní události smysl, stihl ale kritizovat i celebrity, které se bojí jít proti systému, magazín Forbes, protože ho nenazývá miliardářem i korporát LVMH sdružující prestižní módní značky.

Doporučeno
Pil C: Zrušil jsem deal s bankou, protože nabízela velmi málo peněz, za týden jsem viděl, že to vzal jiný raper (Rozhovor) Pil C: Zrušil jsem deal s bankou, protože nabízela velmi málo peněz, za týden jsem viděl, že to vzal jiný raper (Rozhovor) 3. listopadu 2019 13:15

Alespoň jsme se dozvěděli více o plánech značky Yeezy v souvislosti s udržitelností, dokonce i nedávno medializované Crocsy s ikonickou siluetou by prý měly být vyrobeny z mořských řas. 

Kanye má za sebou vydání gospelového projektu Jesus Is King, které bylo sice komplikovaným porodem, v recenzích se ale těší primárně pozitivním ohlasům. Během Vánoc má v plánu vydat i pokračování v podobném duchu, zatím se ale nechme překvapit. 

Celý rozhovor s Kanyem Westem, část se smíchem publika se nachází kolem 24:30

 

Domů
Sdílet
Diskuse