Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. listopadu 2019 19:19
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Spongebob a Patrick potkávají Keanu Reevese. Hollywoodská hvězda si v novém animáku zahraje mudrce

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový Spongebob dorazí do kin v roku 2020.

Nečekali jsme, že budeme psát o Spongebobovi. Oblíbená animovaná postavička se skvělým humorem a bohatou historií se znovu přiřítí do kin. The Spongebob Movie: The Sponge on the Run dorazí do kin jako třetí celovečerák v sérii, přičemž půjde o vůbec první zcela udělaný skrz CGI.

Vidět celý film ve 3D, místo klasické animace a stylu vizuálních gagů, bude určitě velká změna, ale trailer působí sympaticky. A navíc tam mají Keanu Reevese, který jim vytvoří několik nadpisů na sociálních sítích. Nakonec, píšeme o tom i my. Samozřejmě, půjde jen o cameo, kde si střihne roli mudrce, který zřejmě ukáže našim hrdinům správnou cestu.

Snímek zachytí přátelství nejen mezi Patrickem a Spongem, ale i domácím mazlíčkem Garym. Když se Sponge dozví, že zmizel, vydá se ho hledat do širého oceánu. Animák se do kin dostane 22. května 2020. Režie se ujal Tim Hill (Garfield 2, Alvin a Chipmunkové, ale i množství scénářů pro Spongeovu animovanou sérii).

Domů
Sdílet
Diskuse