Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2019 10:24
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Byla motivem vraždy 4letého Gregoryho pomsta? Netflix rozebírá jeden z nejznámějších kriminálních případů ve Francii

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Měla rodina tajného nepřítele?

Streamovací gigant Netflix aktuálně vsadil na další ze svých dokumentárních projektů z kriminálního prostředí. V novince Who Killed Little Gregory divákům tvůrci ukáží nechvalně známý francouzský případ z roku 1984, kdy byl zavražděn pouze 4letý chlapec jménem Gregory Villemin.

V průběhu pěti napínavých částí budeme sledovat boj Gregoryho rodičů, kteří se pokusí vypátrat totožnost záhadného vraha. 16. října 1984 rodiče nahlásili jeho zmizení, informuje Standard. Ještě v ten den našli chlapce svázaného a utopeného v řece Vologne.

Šlo v případě vraždy Gregoryho o pomstu? Této skutečnosti mohou nasvědčovat mnohé výhrůžky směrované rodině a také dopis, který jeho rodiče obdrželi po Gregoryho vraždě. Psalo se v něm, že odpovědnost padá právě na hlavu otce a matky.

Případ se za posledních více než 30 let dostal do různých fází, během nichž byli z usmrcení chlapce obvinění i jeho blízcí příbuzní. O režii všech pěti částí se postaral francouzský scenárista Gilles Marchand (Who Killed Bambi, Dans la forêt). Seriál je v nabídce Netflixu dostupný od 20. listopadu 2019.

Doporučeno
Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým 7. srpna 2019 17:13
Domů
Sdílet
Diskuse