Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2019 17:09
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Opilý Srb, který nadýchal přes dvěma promile, se proháněl v protisměru na slovenské dálnici

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Srb na Mercedesu ohrožoval sebe i ostatní účastníky provozu. Když ho zastavili, nadýchal.

Policie České republiky informuje o zadržení řidiče srbské národnosti, který se jezdil po dálnici D2 v protisměru. Navíc, když ho zastavili a podrobil se dechové zkoušce, v dechu mu naměřili 0,99 mg/l alkoholu, což představuje 2,06 promile. 28letý řidič Mercedesu byl okamžitě eskortován na příslušné policejní oddělení.

Doporučeno
Muž na pervitinu v Praze ujížděl v kradeném BMW. Luxusní vůz zničil Muž na pervitinu v Praze ujížděl v kradeném BMW. Luxusní vůz zničil 21. listopadu 2019 19:49

Bratislavští dopravní policisté v této souvislosti začali trestní stíhání ve věci ohrožení pod vlivem návykové látky. Jelikož řidič vážně ohrožoval nejen sebe, ale i všechny ostatní účastníky silničního provozu, záležitost se řeší v tzv. „super rychlém“ řízení, po provedení potřebných úkonů byl muž umístěn v cele policejního zajištění.

Zatím není jisté, jaký trest mu za toto řádění hrozí, jisté však je, že na cestě velmi dlouho nikoho nebude mít možnost jako řidič ohrozit. Naštěstí se nikomu nic také díky okamžitému zásahu bratislavských dopravních policistů nestalo. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse