Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. listopadu 2019 19:49
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Muž na pervitinu v Praze ujížděl v kradeném BMW. Luxusní vůz zničil

NEWS
Uložit Uložené

Honička v Praze skončila havárií.

Policie zveřejnila závěry z honičky po Praze, která se udála dnes v poledních hodinách. O tu se postaral řidič pod vlivem pervitinu, který uháněl v kradeném BMW. Podezřelého vozidla, které mělo rozbité okénko, si nejprve všiml policista na dálnici D8 při cestě do práce. 

Přivolaná posila auto vypátrala v ulici V Holešovičkách, kde řidič začal hlídce ujíždět. O případu informoval Týdeník policie.

Doporučeno
Policie v Kladně zadržela řidiče, který měl SPZ z papíru. Maskoval zákaz řízení Policie v Kladně zadržela řidiče, který měl SPZ z papíru. Maskoval zákaz řízení 24. dubna 2019 13:11

Honička však neměla dlouhého trvání. Přibližně po jednom kilometru řidič omámený drogou v rychlosti narazil do zaparkovaných aut. Policisté jej za použití donucovacích prostředků zadrželi, kvůli zraněním způsobeným dopravní nehodou však musel být převezen do nemocnice.

„Podle předběžných informací mělo být vozidlo odcizeno v Německu. Nyní bude předmětem vyšetřování, proč třicetiletý cizinec policistům ujížděl a kde k vozidlu přišel,“ informovala policie.

Kromě videa, které zachycuje ujíždějící vůz, byly zveřejněny také záběry nabouraných vozidel. Jaký trest pachateli hrozí, zatím není známo.

Video z honičky

 Záběry nabouraných vozů

  

Domů
Sdílet
Diskuse