Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. ledna 2020 5:43
Čas čtení 0:00
redakcia

REFRESHER+ s 50% novoroční slevou

REFRESHER
Uložit Uložené

Roční předplatné získáš nyní ještě výhodněji.

Nový rok můžeš oslavit výhodnou koupí. Připravili jsme pro tebe slevu 50 % na předplatné REFRESHER+. Platí pro nové i stávající předplatitele, pro roční i měsíční předplatné.

Při objednávání předplatného na refresher.cz/plus použij slevový kód HAPPY2020.

Pokud jsi dosud váhal, zda si REFRESHER předplatit, nyní už nemáš nad čím. Podobnou akci v blízké době období již nechystáme. Platí pouze od 1.1.2020 do 5.1.2020 (23:59) pro jednu platbu ročního předplatného nebo 12 po sobě jdoucích, nepřerušených plateb měsíčního předplatného nejbližší 1 kalendářní rok.

Proč využít 50% slevu?

Důvodů, proč bys měl začít rok 2020 s předplatným REFRESHER+ je hned několik. Předplatné totiž přináší kromě množství zpřístupněného obsahu i další benefity

Přístup k článkům a exkluzivnímu obsahu

Kolikrát jsi za poslední rok otevřel články, které skončily dříve, než bys chtěl, protože byly uzamčené? Pokud jsi kvůli zámku pro předplatitele nedočetl například dobře rozjetý rozhovor či reportáž, je načase to změnit. Nikdy totiž nebyla lepší příležitost odemknout je všechny tak výhodně.  

Podpora oblíbených formátů, témat, autorů

Kromě toho, že se s předplatným dostaneš k oblíbeným tématům a k hromadě zajímavého obsahu, podporuješ redakci, která na nich pracuje. Články, které jsou dostupné pouze pro předplatitele jsou časově a tedy i finančně náročnější než běžné zpravodajství a novinky. Z toho důvodu je můžeme tvořit pouze díky předplatitelům, kterým tyto články zpřístupňujeme. Pokud do poznámky při kupování předplatného napíšeš jméno redaktora nebo tématu, které tě baví, pomůže nám to rozhodnout se, kam směřovat náš obsah. Pokud si předplatné koupíš proto, abys odemkl konkrétní článek, odměníme jeho autora. S předplatným tak ovlivňuješ budoucnost REFRESHERu a stáváš se tak jeho důležitou součástí.

Refresher Benefity: ušetři více, než zaplatíš za předplatné

S předplatným, které stojí pár korun kromě přístupu ke všem článkům dostaneš i kredity, které můžeš zaměnit za benefity. Každé předplatné je s nimi hodnotnější, než je jeho cena. S touto investicí můžeš proto pouze získat. 

Navíc, při slevě 50 % dostaneš stejný počet kreditů jako bez slevy. Představ si, že někomu dáš 800 korun na rok a on ti vrátí produkty a služby ve stovkách a tísících korun. Podobný deal najdeš jen těžko. 

V benefitech REFRESHER+ najdeš slevy, které můžeš uplatnit v oblíbených obchodech, jakými jsou například Regal Burger. V novém roce chystáme i další.

REFRESHER+ s 50% novoročnou zľavou
REFRESHER+ s 50% novoročnou zľavou Zdroj: Unsplash
 

Slevy nedáváme, tato je první

S podobnými nabídkami nepřicházíme každý den. Za více než rok fungování předplatného je toto první sleva a platí jen 5 dní. Taková příležitost se už nemusí opakovat.

Předplatným podpoříš práci naší redakce, která pro tebe v roce 2020 chystá ještě více kvalitních témat a novinek, které ti ještě nemůžeme prozradit. Máš 5 dní na to, aby sis předplatné zajistil za poloviční cenu – pokud to neuděláš, možná budeš litovat.

Domů
Sdílet
Diskuse