Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2020 22:25
Čas čtení 0:31
Matej Krajčovič

Narcos: Mexico Season 2 príde na Netflix už 13. februára. V hlavnej úlohe bude opäť Diego Luna

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Príbeh o kokaíne z Mexika stále pokračuje. Dá sa predpokladať, že dvojka sa zameria na nový prístup americkej protidrogovej jednotky DEA z osemdesiatych rokov.

Netflix dnes nečakane vypustil trailer na novú sériu jedného zo svojich najvačších ťahákov. Populárny a kritikmi mimoriadne dobre hodnotený Narcos sa dočká ďalšieho pokračovania. 

Po prvej, druhej a tretej sérii, ktorá sa odohrávala najmä v Kolumbii a mapovala život narkobaróna Pabla Escobara a konkurenčného kartelu Cali, dostal seriál spin-off pod názvom Narcos: Mexico.

 

Aj ten sa teraz dočkal dvojky. V traileri na čele stola opäť vidíš Félixa Gallarda (hrá ho Diego Luna), z kartelu Guadalajara, ktorý stál pri úplných počiatkoch pašovania kokaínu a marihuany do USA. 

Dvojka Narcos: Mexico by mala časovo nadväzovať na udalosti okolo osudu agenta Kiki Camarenu (Michael Peňa).

Ak poznáš reálne udalosti, tak vieš, že po roku 1985 začala americká protidrogová DEA v Mexiku operovať s výrazne odlišným prístupom. Dá sa predpokladať, že ho zmapuje práve táto séria Narcos, ktorá na Netflixe odštartuje už 13. februára

Domů
Sdílet
Diskuse