Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2020 10:14
Čas čtení 0:47
Vl Mi

K písničce Toss a Coin To Your Witcher ze Zaklínače vznikají úžasné covery

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Toss a Coin To Your Witcher je chytlavá písnička a mnozí si ji oblíbili.

Už to bude pomaličku měsíc, co světlo světa spatřil nový seriálový hit od Netflixu Zaklínač. Geralt z Rivie mnoho diváků ohromil a nutno uznat, že první série potěšila nejen fanoušky knižní předlohy a herního světa, ale i nezainteresované laiky. My jsme se podívali i na to, jak by mohla vypadat 2. série, určitě článek nepřehlédni.

Kromě skvělých soubojů, solidních výkonů a napínavých scén si autoři vyhráli i s detaily. Nechyběly zajímavé kostýmy a hudbě v seriálu také není co vytknout. Jedna z písniček však vyčnívala z řady oproti těm ostatním.

Její název je Toss a Coin To Your Witcher, melodie je více než chytlavá a mnozí si ji oblíbili. Důkazem toho je i počet coverů, které zejména poslední týden přibyly na YouTube. Najdeš opravdu různé variace, nechybí ani remix či piano.

Oblibě se těší i česká verze, kterou sis mohl poslechnout, pokud jsi Zaklínač sledoval s dabingem. Tak dej groš zaklínači na zmíněnou videoplatformu uploadovalo několik lidí. Pokud sledovanost těchto videí spočítáme, písnička už má 500 tisíc zhlédnutí.

Domů
Sdílet
Diskuse