Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2020 8:43
Čas čtení 0:41
Tímea Krauszová

Herec Adam Pally musel udeřit Baby Yodu. Zpříjemnili mu to informací, že loutka stojí 5 milionů dolarů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Informace ho vystresovala a opakovaně se netrefil.

Adam Pally se podle Cinema Blend po jedné z epizod Mandaloriana stal jedním z nejnenáviděnějších herců. Není divu, vždyť musel v jedné scéně udeřit rozkošného Baby Yodu, což mu samozřejmě fanoušci dali vyžrat. Scéna byla mnohem náročnější, než se na první pohled zdá. Podle Cinema Blend za to nese zodpovědnost showrunner Jon Favreau, který Pallyho během natáčení vystresoval.

Baby Yoda stojí 5 milionů dolarů, chci, abys to věděl

Po prvním pokusu za Pallym přišel Favreau s nějakými poznámkami. Poměrně běžná praxe při natáčení filmů. Podle Cinema Blend mu ale neřekl nic motivačního, spíše naopak. Pořádně ho vystrašil informací o tom, jak drahý je ve skutečnosti Baby Yoda.

„Jen chci, abys věděl, že toto je náš hrdina Yoda a stojí přibližně 5 milionů dolarů. Takže sice chci, abys ho udeřil, ale také chci, abys o tom věděl,“ cituje showrunnera Cinema Blend. Pallymu se tato informace řádně dostala pod kůži, protože několik dalších pokusů pokazil a Yodu netrefil. Prý proto, že byl velmi nervózní. Scéna se ale nakonec vydařila.

Zda se vydařil celý seriál si můžeš přečíst v naší recenzi:

Doporučeno
Recenze: Mandalorian – První velký Star Wars seriál trestuhodně nevyužil svůj potenciál Recenze: Mandalorian – První velký Star Wars seriál trestuhodně nevyužil svůj potenciál 29. prosince 2019 16:14
Domů
Sdílet
Diskuse