Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. ledna 2020 10:39
Čas čtení 0:33
Antonín Havlík

Podcast: S Dorianem o drogách, penězích z hudby, módě i jeho tvorbě

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Poslechni si náš první REFRESHER podcast. V něm jsme vyzpovídali Doriana, mladého úspěšného rapera z labelu Blakkwood.

Odebírej zdarma na: SpotifyApple podcasty, Google podcasty

Naše videorozhovory na kanále YouTube už zřejmě znáš. Pravidelně v nich zpovídáme oblíbené rapery, influencery, umělce a herce a přibližujeme tak jejich svět ještě blíže k fanouškům. Ne vždycky je ale formát videa vyhovující a proto jsme se rozhodli posunout naše rozhovory na další level a přinášet je také ve formě stále oblíbenějších podcastů.

Jako prvního jsme si pozvali mladého rapera Doriana, který se rozpovídal nejen o svých výdělcích a vlastní tvorbě, ale také o rodině, svém dětství i drogách a alkoholu. „Jsou slabší a lepší měsíce. Ale nevím, kde to je všechno. Na začátku jsem toho hodně prochlastal,“ vzpomíná Dorian.

O rozhovor se postaral náš moderátor Matěj a tobě už jen popřejeme příjemnou zábavu a doporučíme sledování REFRESHER podcastů na platformách Spotify, Apple podcasty i Google podcasty, aby ti nikdy neutekl žádný zajímavý host.

Doporučeno
Proč se šířil hoax o smrti Steina27, Yzomandiase a Doriana? Proč se šířil hoax o smrti Steina27, Yzomandiase a Doriana? 9. ledna 2020 10:05
Domů
Sdílet
Diskuse