Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2020 12:36
Čas čtení 1:49
Dominik Vetrák

5 nejšílenějších momentů z traileru pro Rychle a zběsile 9: Vin Diesel je Superman a auta mají místo motorů rakety

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Rychle a zběsile v novém traileru dostálo svému názvu.

Akční, blockbusterová a jedním slovem přehnaná série Rychle a zběsile nabírala na popularitě s každým dalším dílem. Připojovaly se oblíbené hvězdy, stoupala akční stránka a každé další pokračování se předhánělo s tím předešlým o to, které doručí šílenější scénu.

Měli jsme tu tanky, nekonečné přistávací plochy, „létající“ auta, superpočítače a kdoví, co všechno ještě.

Doporučeno
První trailer na Rychle a zběsile 9: Létající auta na magnetech, raketové pohony či hrdinové se silou Supermana První trailer na Rychle a zběsile 9: Létající auta na magnetech, raketové pohony či hrdinové se silou Supermana 1. února 2020 8:13


První trailer pro devátý díl hlavní série se nese v podobném duchu, akorát to celé ještě přikrášlil. Na scéně se objevil John Cena jako Domův zapomenutý bratr a společně s Dieselem se prohazují skrz domy a stěny. Diesel zase chytá létající ženy na kapotu auta a podobně. Rozhodli jsme se tedy podívat se na 5 nejšílenějších scén z traileru.

1. Vin Diesel chytí několikatunové auto ve vzduchu

K tomu se nedá asi nic smysluplné napsat. Lze použít smajlík, usmát se a jít dál, vítej zpět, Rychle a zběsile.... oukej, je to holohlavá postava a tančí na převráceném autě během jízdy... to musí být Vin Diesel, že? Nebo je to tajný crossover s Transformery?

Domů
Sdílet
Diskuse