Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2020 12:21
Čas čtení 1:32
Dominik Vetrák

Recenze filmu Platform: Lidé uvěznění ve věži shazují zbytky jídla na nižší poschodí. Komu se podaří přežít?

FILMY A SERIÁLY FILMY 2020 NETFLIX
Uložit Uložené

Na Netflixu měl premiéru nový thriller. Stojí za zhlédnutí?

V pátek měl na Netflixu premiéru španělský thriller The Platform. Snímek vypráví o lidech uvězněných ve svislé věži. Někteří se do ní dostali dobrovolně, jiní si tam odpykávají svůj trest. Uprostřed místnosti je obdélníkový otvor pro obrovský stůl, který je naplněn všelijakými luxusními druhy jídel.

Doporučeno
10 podceňovaných seriálů na Netflixu, které tě překvapí 10 podceňovaných seriálů na Netflixu, které tě překvapí 22. března 2020 10:05

Lidé na prvních patrech shora jedí jako králové. Ti vespod se zase musí spokojit se zbytky. Po měsíci se ale stěhují na jinou úroveň. Někdo, kdo byl na prvním patře, se klidně může objevit na 197. patře a měsíc hladovět. Budou mezi sebou jednotlivá patra spolupracovat a donutí se jíst jen tolik, kolik reálně potřebují pro přežití? Nebo postupně všichni na spodních podlažích vyhladoví k smrti?

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse