Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2020 19:53
Čas čtení 3:57
Adrián Lukáč

10 skvělých her na mobil, které tě zachrání před nudou během domácí izolace

10 skvělých her na mobil, které tě zachrání před nudou během domácí izolace
Zdroj: Call Of Duty Mobile
TECH IPHONE
Uložit Uložené

Některé jsou zdarma, některé za pár korun, ale každá z nich nabízí zábavu na dlouhé hodiny.

Pandemie koronaviru paralyzovala téměř celý svět a vlády žádají občany, aby zůstali doma. Máš tak hodně volného času a na jeho vyplnění jen omezené možnosti. Kromě Netflixu a Pornhubu tak v posledních dnech zaznamenaly poměrně výrazný nárůst popularity i hry na smartphony.

Doporučeno
Zhubni doma díky videohrám. Pohybové a rytmické hry ve virtuální realitě pro PlayStation ti propotí tričko do poslední nitky Zhubni doma díky videohrám. Pohybové a rytmické hry ve virtuální realitě pro PlayStation ti propotí tričko do poslední nitky 19. března 2020 10:05


Platformy iOS i Android nabízejí ve své knihovně stovky až tisíce her, ale většina z nich tě po chvíli omrzí. Připravili jsme proto seznam deseti populárních her, které baví lidi po celém světě v čase izolace. Výběr je jen na tobě.

Plague Inc.

Dokážeš infikovat celý svět? Real-time strategická simulace, ve které je tvým úkolem rozšířit neznámý virus na všechny kontinenty. Je populární už déle a ti, co mají zálibu v hrách, ji určitě znají. Ironií je, že výrazně nabrala na popularitě v posledních měsících díky celosvětové pandemii a momentálně kraluje žebříčkům App Storu i Google Play.

Vzhledem k aktuálnímu dění ve světě byl do hry přidán nový mód. Namísto šíření viru může hráč proti němu bojovat, pokusit se zastavit jeho šíření a zničit ho. Na iPhone si ji můžeš stáhnout za 19 Kč, Google Play ji nabízí zdarma.

10 skvelých hier na mobil, ktoré ťa zachránia pred nudou počas korona izolácie
Zdroj: Plague Inc.

Mario Kart Tour

Populární instalatér Mario, kterého všichni známe z dob dávno minulých, kdy ještě neexistovaly smartphony, je zpět. Tentokrát nejde o jeho typickou skákačkou, ale o zábavnou závodní hru, která nabízí kromě tratí v pohádkových světech i skutečná města jako Londýn či Paříž.

Ovládání je velmi jednoduché, hra je pěkně graficky zpracovaná a velmi návyková. Díky online módu jen tak neomrzí a dá se hrát donekonečna. Je dostupná zdarma jak na iOS, tak na Android.

10 skvelých hier na mobil, ktoré ťa zachránia pred nudou počas korona izolácie
Zdroj: Mario Kart Tour

8 Ball Pool

Domů
Sdílet
Diskuse