Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Jägermeister.
15. července 2020 13:02
Čas čtení 1:15
Sponzorovaný obsah

Jägermeister podpoří 60 000 eury české a slovenské DJe! Projekt #SAVETHENIGHT podává pomocnou ruku našim hudebníkům

KULTURA HUDBA
Uložit Uložené

Jägermeister přichází s pomocnou rukou pro šikovné DJe, kteří rozproudí každý klub.

Pandemie nezasáhla jen obchodníky nebo gastro průmysl. O drtivou většinu svých příjmů přišla i komunita umělců, barmanů a především DJů, kteří kvůli hygienickým a protipandemickým opatřením nemohli rozproudit klub a dělat to, co je baví.

Finanční pomoc pro české a slovenské DJe

Nepříznivou situaci v umělecké a hudební komunitě si uvědomuje i značka Jägermeister, která přichází s pomocnou rukou pro všechny DJe v podobě jejího nového projektu s názvem #SAVETHENIGHT. Díky němu mají čeští i slovenští DJové šanci ukázat, co je v nich a vylepšit si svou finanční situaci.

1 milión eur pre svetových DJs. Jägermeister podporí 56 najlepších umelcov, buď medzi nimi aj TY!
Zdroj: Jägermeister

Celý projekt je podporován světově známou DJkou Peggy Gou, českým DJem a producentem NobodyListen a lifestylovým obchodem Freshlabels. I ti ve spolupráci se značkou Jägermeister podpoří umělce a rozdělí až 1 milion eur, přičemž na podporu českých a slovenský DJů z této částky poputuje 60 tisíc eur.

 „Jsem hrdým ambasadorem tohoto projektu, kterým Jägermeister ukázal upřímnou snahu podpořit mladé interprety. Těším se na kopec nové hudby a jmen, které se ke mně dostanou a možná právě tento projekt nastartuje někomu hvězdnou kariéru, k čemu budu rád nápomocný,“ dodal slovenský ambasador Yaksha.


 slovenský ambasádor Yaksha
slovenský ambasádor Yaksha Zdroj: Jägermeister

Pravidla projektu

Pravidla projektu a celé iniciativy jsou opravdu velmi jednoduchá. Pokud jsi DJ, stačí když nahraješ svůj nejlepší set s minimální délkou 30 minut do 9. srpna 2020 na stránku www.savethenight.cz. Tam si ji vyslechnou nejen tví současní a budoucí fanoušci, ale na závěr celého projektu i společenství profesionálních DJs, kteří rozhodnou o tom, zda i tobě poputuje finanční podpora. Ale to není všechno. Kromě finanční podpory budou DJs podpořeni i jinými formami – někteří z vyvolených například získají možnost nahrávat v profi studiu.

1 milión eur pre svetových DJs. Jägermeister podporí 56 najlepších umelcov, buď medzi nimi aj TY!
Zdroj: Jägermeister

Projekt #SAVETHENIGHT ale nezahrnuje pouze iniciativu pro DJe, ale i limitovanou edici láhve s unikátním designem, který nese poselství naděje a solidarity komunitám nočního života. Design limitované edice vytvořil německý ilustrátor Max Löffler, a pokud se ti líbí, můžeš noční život podpořit její koupí i ty – najdeš ji například na online storu Freshlabels.cz.


1 milión eur pre svetových DJs. Jägermeister podporí 56 najlepších umelcov, buď medzi nimi aj TY!
Zdroj: Jägermeister
Domů
Sdílet
Diskuse