Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2020 19:17
Čas čtení 0:50
Viktor Kniš

Kanye West tvrdí, že se léta pokouší o rozvod s Kim Kardashian. Její matka je prý rasistka

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Kanye West aktuálně prožívá psychicky náročné období, což se projevilo už i na sociálních sítích.

Kanye West v posledních desítkách hodin na Twitteru předvádí nevysvětlitelné divadlo, které lze vysvětlit jen velmi těžko.

Sérii příspěvků už sice stihl vymazat, fanoušci si ale mohli přečíst, jak se již chtěl rozvést s Kim Kardashian, přičemž důvodem mělo být setkání s Meek Millem v roce 2018, informují Sky News. Konkrétně šlo o setkání pracovního charakteru v New Yorku, které se týkalo vězeňské reformy ve Spojených státech. Snaha o rozvod podle všeho pokračuje i v současnosti. 

„Meek je můj kámoš a je slušný. Kim byla úplně mimo. Mám hodnotu 5 miliard dolarů a díky Ježíšovi ještě mnohem více. (...) Kris (matka Kim Kardashian, pozn. red.) a Kim se vyjadřují bez mého schválení. To by manželka dělat neměla, je to bělošská nadřazenost,“ napsal Yeezus.

Tweety věnoval i víře, dokonce prozradil, že nechtěl, aby se narodila jeho dcera North. V příspěvcích se na sociální síti v zápalu nazval příštím prezidentem USA.

Doporučeno
Kanye West nakonec kandiduje? Svolal předvolební mítink, rozplakal se tam a slíbil legalizaci marihuany Kanye West nakonec kandiduje? Svolal předvolební mítink, rozplakal se tam a slíbil legalizaci marihuany 20. července 2020 15:52

Kanye West podle dostupných informací trpí bipolární poruchou a pod dohledem odborníků musí brát léky. Ve svých tweetech psal i o tom, že se jeho blízcí snažili k němu přivolat odborníky. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#kanyewest has been trying to divorce #kimkardashian because of an incident with #MeekMill and #LilBaby is his fav rapper

Príspevok, ktorý zdieľa Plugged Soundz (@pluggedsoundztv),

Domů
Sdílet
Diskuse