Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2020 18:27
Čas čtení 0:52
Viktor Kniš

Sleduj fotky, jak Justin Bieber s manželkou Hailey absolvovali křest. Jedna z nejlepších věcí, jakou jsem kdy zažil, říká zpěvák

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Justin už v minulosti avizoval, že to byla právě víra, která ho zachránila ve velmi špatném psychickém stavu.

Justin Bieber byl ještě před více než rokem ve špatném duševním stavu a prostřednictvím sociálních sítí dával signály, že se možná k hudbě už nikdy nevrátí. Dnes má za sebou další sólové album a vše nasvědčuje tomu, že je i ve výborné formě.

Sám už před časem otevřeně řekl, že mu nejvíce pomohla víra v Boha a přítomnost manželky Hailey. Svou víru nyní dvojice zpečetila i křtem, který zároveň zdokumentovali na Instagramu.

Doporučeno
Chceš vědět, co stojí za dlouhou kariérou na YouTube? Vyzpovídali jsme čtyři české veterány, kteří stále točí Chceš vědět, co stojí za dlouhou kariérou na YouTube? Vyzpovídali jsme čtyři české veterány, kteří stále točí 4. srpna 2020 9:53

Populární zpěvák napsal, že to byl jeden z nejlepších zážitků v jeho životě, my máme možnost vidět, jak celý proces v řece na neznámém místě probíhal. Přítomni byli podle Justina i další přátelé a členové rodiny. Bieberovi křtil kněz Judah Smith, který má na Instagramu 700 tisíc followerů. Po křtu si šel známý hudebník zahrát golf a projel se na lodi.

Justin Bieber před časem prozradil, že ho trápí, že s modelkou spal ještě předtím, než se vzali. Ještě předtím, než konstatoval, že by rád počkal se sexem až po svatbě, upozornil, že jeho slova se mohou zdát jako šílená. Dodal, že pohlavní styk může být pro někoho znepokojující.

Na jeho slova reagovala i Hailey, která sice nesdílí stejný názor, zároveň však dodala, že souhlasí, že fyzický kontakt může někdy vyvolat znepokojení.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domů
Sdílet
Diskuse