Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2020 8:15
Čas čtení 1:09
Martin Mičuda

Další nespokojený zákazník poukazuje na katastrofální kvalitu zpracování značky Tesla

Další nespokojený zákazník poukazuje na katastrofální kvalitu zpracování značky Tesla
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.tesla.com" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">tesla.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Tesla očividně neoplývá kvalitou výroby a kontrola samotné kvality se zjevně nekoná.

Automobilka Tesla prakticky odjakživa bojuje s podprůměrnou kvalitou zpracování a dílenského zpracování. Už dlouhé roky se tak doslova hromadí stížnosti, které jasně naznačují, že cit pro detail není zrovna nejsilnější stránkou amerického výrobce elektromobilů. S železnou pravidelností na to ostatně velmi autenticky poukazují i někteří známí youtubeři či automobiloví fanoušci.

Doporučeno
635 koní, stovka za 3,9 sekundy a maximálka 306 km/h. To je vylepšená Bentayga Speed s W12 od Bentley 635 koní, stovka za 3,9 sekundy a maximálka 306 km/h. To je vylepšená Bentayga Speed s W12 od Bentley 17. srpna 2020 14:10

Jak se ale ukazuje, nejnovější sériový model od Tesly zajel v této nemilé oblasti bohužel ještě dál. Model Y totiž doslova trpí až znepokojivě mizerným dílenským zpracováním. Potvrzuje to i nejnovější report od samotného majitele nové Tesly, který krátce po doručení jeho vysněného auta strávil přes 30 dní v servisu. Poté, co zjistil, že většina z jeho podnětů se už nedá řešit, se se svou zkušeností podělil veřejně.

Domů
Sdílet
Diskuse